Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38364
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Афукова, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Горєлков, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Дмитревський, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-29T05:44:42Z | - |
dc.date.available | 2023-08-29T05:44:42Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Афукова Н. О., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Особливості викладання технічних дисциплін з підготовки інженерів для підприємств ресторанного господарства та торгівлі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 9-10. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38364 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Особливості викладання технічних дисциплін з підготовки інженерів для підприємств ресторанного господарства та торгівлі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_9-10.pdf | 113 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.