Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38364
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАфукова, Н. О.-
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.date.accessioned2023-08-29T05:44:42Z-
dc.date.available2023-08-29T05:44:42Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationАфукова Н. О., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Особливості викладання технічних дисциплін з підготовки інженерів для підприємств ресторанного господарства та торгівлі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 9-10.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38364-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості викладання технічних дисциплін з підготовки інженерів для підприємств ресторанного господарства та торгівліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_9-10.pdf113 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.