Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38353
Назва: Фундаменталізація професійної підготовки фахівців харчової галузі
Автори: Погожих, М. І.
Євлаш, В. В.
Потапов, В. О.
Саєнко, С. Ю.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Погожих М. І., Євлаш В. В., Потапов В. О., Саєнко С. Ю. Фундаменталізація професійної підготовки фахівців харчової галузі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. XV-XVII.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38353
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_XV-XVII.pdf127.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.