Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38353
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorСаєнко, С. Ю.-
dc.date.accessioned2023-08-29T05:25:35Z-
dc.date.available2023-08-29T05:25:35Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Євлаш В. В., Потапов В. О., Саєнко С. Ю. Фундаменталізація професійної підготовки фахівців харчової галузі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. XV-XVII.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38353-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleФундаменталізація професійної підготовки фахівців харчової галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_XV-XVII.pdf127.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.