Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38330
Назва: Отримання активованого вугілля з відходів яблук шляхом мікрохвильової активації
Автори: Тарасенко, І. Д.
Розакова, О. О.
Дата публікації: кві-2023
Видавництво: Державний біотехнологічний універститет
Бібліографічний опис: Тарасенко І. Д., Розакова О. О. Отримання активованого вугілля з відходів яблук шляхом мікрохвильової активації. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 262
Короткий огляд (реферат): The possibility of processing apple waste into activated carbon by microwave activation for further use for recultivation of agricultural land
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38330
Використані джерела: 1. В Україні три роки поспіль перевиробництво яблук. AgroNews: вебсайт. URL: https://agronews.ua/news/v-ukrayini-try-roky-pospil-perevyrobnycztvo-yabluk/ (дата звернення: 29.03. 2023). 2. Nassima Ramdane, Chafia Boucheltaa, Zoubida Marsa et al. Production of activated carbon from apple waste prepared under N2/microwave radiations. Bioresources. 2013. № 8(2). Р. 617-627. DOI:10.15376/biores.8.2.2950-2966. 3. Черепнев И.А., Фесенко Г.В. О необходимости увеличения выпуска активированного угля для решения вопросов обеспечения неработающего населения средствами индивидуальной защиты и защиты сельхозугодий от загрязнения. Сучасні напрями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів управління: зб. тез доп.VIII Міжнар. наук.-техн. конф. Полтава : ПНТУ; Баку : ВА ЗС АР; Харків : НТУ «ХПІ», ДП «ХНДІ ТМ»; Жиліна : УмЖ, 2018. – С.95.
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-262.pdf340.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.