Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38327
Название: Продовольча безпека та технологічні інновації як складові сталого розвитку харчових ланцюгів
Авторы: Гринченко, О. О.
Сметанська, І. М.
Перцевой, Ф. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Гринченко О. О., Сметанська І. М., Перцевой Ф. В. Продовольча безпека та технологічні інновації як складові сталого розвитку харчових ланцюгів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 21-22
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38327
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-22-23.pdf133.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.