Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38327
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, О. О.-
dc.contributor.authorСметанська, І. М.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.date.accessioned2023-08-28T18:06:44Z-
dc.date.available2023-08-28T18:06:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГринченко О. О., Сметанська І. М., Перцевой Ф. В. Продовольча безпека та технологічні інновації як складові сталого розвитку харчових ланцюгів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 21-22uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38327-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПродовольча безпека та технологічні інновації як складові сталого розвитку харчових ланцюгівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-22-23.pdf133.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.