Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38257
Назва: Дослідження форм зв’язку води в кулінарних напівфабрикатах для перших страв
Автори: Пушка, О. С.
Диба, Я. С.
Нєміріч, О. В.
Іщенко, Т. І.
Гавриш, А. В.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Пушка О. С., Диба Я. С., Нєміріч О. В., Іщенко Т. І., Гавриш А. В. Дослідження форм зв’язку води в кулінарних напівфабрикатах для перших страв. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 157-162.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38257
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_157-162.pdf715.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.