Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38257
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПушка, О. С.-
dc.contributor.authorДиба, Я. С.-
dc.contributor.authorНєміріч, О. В.-
dc.contributor.authorІщенко, Т. І.-
dc.contributor.authorГавриш, А. В.-
dc.date.accessioned2023-08-25T12:26:31Z-
dc.date.available2023-08-25T12:26:31Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПушка О. С., Диба Я. С., Нєміріч О. В., Іщенко Т. І., Гавриш А. В. Дослідження форм зв’язку води в кулінарних напівфабрикатах для перших страв. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 157-162.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38257-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження форм зв’язку води в кулінарних напівфабрикатах для перших стравuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_157-162.pdf715.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.