Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38251
Title: | Наукове обґрунтування вибору гідроколоїду в технології функціонального напівфабрикату на основі печериць |
Authors: | Никифоров, Р. П. Чехова, Н. С. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Никифоров Р. П., Чехова Н. С. Наукове обґрунтування вибору гідроколоїду в технології функціонального напівфабрикату на основі печериць. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 137-139. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38251 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_137-139.pdf | 187.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.