Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38250
Название: Перспективи використання їстівного пакування харчової продукції для обслуговування закладів ресторанного господарств а різних типів
Авторы: Неклеса, О. П.
Коротаєва, Є. О.
Вовк, В. С.
Костигов, К. В. .
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Неклеса О. П., Коротаєва Є. О., Вовк В. С., Костигов К. В. Перспективи використання їстівного пакування харчової продукції для обслуговування закладів ресторанного господарств а різних типів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 134-136.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38250
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_134-136.pdf231.16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.