Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38250
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНеклеса, О. П.-
dc.contributor.authorКоротаєва, Є. О.-
dc.contributor.authorВовк, В. С.-
dc.contributor.authorКостигов, К. В. .-
dc.date.accessioned2023-08-25T12:13:44Z-
dc.date.available2023-08-25T12:13:44Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationНеклеса О. П., Коротаєва Є. О., Вовк В. С., Костигов К. В. Перспективи використання їстівного пакування харчової продукції для обслуговування закладів ресторанного господарств а різних типів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 134-136.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38250-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання їстівного пакування харчової продукції для обслуговування закладів ресторанного господарств а різних типівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_134-136.pdf231.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.