Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38231
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorГузенко, В. В.-
dc.date.accessioned2023-08-25T08:19:32Z-
dc.date.available2023-08-25T08:19:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Дмитревський Д. В., Гузенко В. В. Аналіз процесів баромембранної обробки соків із плодово-ягідної сировини. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 295-298.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38231-
dc.description.abstractПроаналізовано обладнання, що застосовуються для освітлення і концентрування плодово-ягідного соку. Визначено характерні недоліки існуючих технологічних процесів. Визначено напрями удосконалення процесів концентрування і освітлення соку та обґрунтовано необхідність розробки обладнання для їх реалізації, а також запропоновано використання мікрофільтраційних і ультрафільтраційних мембранних апаратів для обробки соку.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleАналіз процесів баромембранної обробки соків із плодово-ягідної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-295-298.pdf374.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.