Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38179
Назва: | James Asher and his TPR |
Інші назви: | Джеймс Ашер та його TPR |
Автори: | Король, А. В. Кравцова, Т. А. Муравйова, О. М. |
Дата публікації: | 22-тра-2014 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Король А. В., Кравцова Т. А., Муравйова О. М. James Asher and his TPR (Джеймс Ашер та його TPR). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 322-323 |
Серія/номер: | Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15 |
Короткий огляд (реферат): | Розкривається сутність методу Ашера TPR, особливості викладання іноземної мови зі застосуванням нової комунікативної методики. Особлива роль приділяється ролі викладача та ролі студентів під час ПФР заняття та певному порядку навчання студентів: аудіювання, говоріння, читання, письмо. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38179 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-322-323.pdf | 212.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.