Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38179
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Король, А. В. | - |
dc.contributor.author | Кравцова, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Муравйова, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-24T11:59:23Z | - |
dc.date.available | 2023-08-24T11:59:23Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Король А. В., Кравцова Т. А., Муравйова О. М. James Asher and his TPR (Джеймс Ашер та його TPR). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 322-323 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38179 | - |
dc.description.abstract | Розкривається сутність методу Ашера TPR, особливості викладання іноземної мови зі застосуванням нової комунікативної методики. Особлива роль приділяється ролі викладача та ролі студентів під час ПФР заняття та певному порядку навчання студентів: аудіювання, говоріння, читання, письмо. | uk_UA |
dc.language.iso | en_US | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15 | - |
dc.title | James Asher and his TPR | uk_UA |
dc.title.alternative | Джеймс Ашер та його TPR | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-322-323.pdf | 212.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.