Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38179
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКороль, А. В.-
dc.contributor.authorКравцова, Т. А.-
dc.contributor.authorМуравйова, О. М.-
dc.date.accessioned2023-08-24T11:59:23Z-
dc.date.available2023-08-24T11:59:23Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationКороль А. В., Кравцова Т. А., Муравйова О. М. James Asher and his TPR (Джеймс Ашер та його TPR). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 322-323uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38179-
dc.description.abstractРозкривається сутність методу Ашера TPR, особливості викладання іноземної мови зі застосуванням нової комунікативної методики. Особлива роль приділяється ролі викладача та ролі студентів під час ПФР заняття та певному порядку навчання студентів: аудіювання, говоріння, читання, письмо.uk_UA
dc.language.isoen_USuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15-
dc.titleJames Asher and his TPRuk_UA
dc.title.alternativeДжеймс Ашер та його TPRuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-322-323.pdf212.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.