Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38145
Title: Система автоматизованого керування виготовленням здобних виробів
Authors: Ситник, А. В.
Нечитайло, Ю. А.
Issue Date: Apr-2023
Publisher: Державний біотехнологічний універститет
Citation: Ситник А. В., Нечитайло Ю. А. Система автоматизованого керування виготовленням здобних виробів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 228
Abstract: The automated control system for the production of butter dough products is described. The principles of operation of such systems are analyzed. The advantages of automated control systems for the production of butter products are considered
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38145
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-228.pdf269.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.