Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38067
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСвідло, К. В.-
dc.contributor.authorМелікян, М. Р.-
dc.date.accessioned2023-08-23T10:17:15Z-
dc.date.available2023-08-23T10:17:15Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationСвідло К. В., Мелікян М. Р. Розробка переліку послуг для екологічної сертифікації в готельному господарстві. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 287-288uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38067-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМенеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14-
dc.titleРозробка переліку послуг для екологічної сертифікації в готельному господарствіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-287-288.pdf246.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.