Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38038
Назва: Розробка системи управління безпечністю харчової продукції ЗАТ «Барвінкове-Агро»
Автори: Карталиш, К. В.
Кісь, О. І.
Лук'яненко, В. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Карталиш К. В., Кісь О. І., Лук'яненко В. М. Розробка системи управління безпечністю харчової продукції ЗАТ «Барвінкове-Агро». Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 181-184.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38038
Розташовується у зібраннях:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-181-184.pdf465.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.