Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37991
Назва: Якість продуктів харчування – основа конкурентоспроможності вітчизняних технологій
Автори: Шубіна, Л. Ю.
Доманова, О. В.
Кононов, В. М.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Шубіна Л. Ю., Доманова О. В., Кононов В. М. Якість продуктів харчування – основа конкурентоспроможності вітчизняних технологій. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 355-356.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37991
Розташовується у зібраннях:Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_355-356.pdf214.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.