Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37991
Название: Якість продуктів харчування – основа конкурентоспроможності вітчизняних технологій
Авторы: Шубіна, Л. Ю.
Доманова, О. В.
Кононов, В. М.
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шубіна Л. Ю., Доманова О. В., Кононов В. М. Якість продуктів харчування – основа конкурентоспроможності вітчизняних технологій. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 355-356.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37991
Располагается в коллекциях:Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_355-356.pdf214.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.