Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37985
Title: Система автоматизованого керування виготовленням тістечок.
Authors: Пономаренко, Ю. С.
Нечитайло, Ю. А.
Issue Date: Apr-2023
Publisher: Державний біотехнологічний універститет
Citation: Пономаренко Ю. С., Нечитайло Ю. А. Система автоматизованого керування виготовленням тістечок. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 223
Abstract: The main stages of cake production, which can be automated, are described. The evaluation criteria of such systems are analyzed. Factors affecting the stability of automated control systems for the production of cakes are considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37985
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-223.pdf269.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.