Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37920
Назва: Поєднання кукурудзи та сої в посівах: стійкий та прибутковий підхід
Автори: Станіславенко, А. В.
Зеленський, О. П.
Зеленський, А. П.
Науковий керівник : Мельник, В. І.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Станіславенко А. В., Зеленський О. П., Зеленський А. П. Поєднання кукурудзи та сої в посівах: стійкий та прибутковий підхід. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р.; наук. кер. Мельник В. І. Харків: ДБТУ, 2023. С. 100-102.
Короткий огляд (реферат): У цій статті обговорюються переваги та проблеми спільного посіву кукурудзи та сої. Змішування цих двох культур може збільшити врожайність, покращити здоров’я ґрунту та зменшити витрати. Однак фермери повинні уважно розглянути місцеві умови, ресурси та ринки, перш ніж приймати рішення про змішування культур.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37920
Розташовується у зібраннях:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-100-102.pdf319.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.