Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37752
Title: Особенности маркетинга ресторанного, гостиничного и туристского бизнеса
Authors: Перерва, П. Г.
Кобелева, Т. А.
Ткачева, Н. П.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Перерва П. Г., Кобелева Т. А., Ткачева Н. П. Особенности маркетинга ресторанного, гостиничного и туристского бизнеса. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 71-75.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37752
Appears in Collections:Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_71-75.pdf218.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.