Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37681
Название: Ефективність функції контролю в готельно-ресторанному бізнесі
Авторы: Балацька, Н. Ю.
Брикова, Т. М.
Дата публикации: 22-мая-2014
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Балацька Н. Ю., Брикова Т. М. Ефективність функції контролю в готельно-ресторанному бізнесі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 239-240
Серия/номер: Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37681
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_2-239-240.pdf206.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.