Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37681
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБалацька, Н. Ю.-
dc.contributor.authorБрикова, Т. М.-
dc.date.accessioned2023-08-15T09:34:40Z-
dc.date.available2023-08-15T09:34:40Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationБалацька Н. Ю., Брикова Т. М. Ефективність функції контролю в готельно-ресторанному бізнесі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 239-240uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37681-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМенеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14-
dc.titleЕфективність функції контролю в готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-239-240.pdf206.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.