Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3756
Назва: Сиропридатність молока та якість сиру в залежності від генотипу корів
Інші назви: Сыропригодность молока и качество сыра в зависимости от генотипа коров
Molecularity of milk and quality of arrow in dependence from crop genotypes
Автори: Ладика, Л. М.
Машкін, М. І.
Богомолов, О. В.
Денисенко, С. А.
Токолов, Ю. І.
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Ладика Л. М., Машкін М. І., Богомолов О. В., Денисенко С. А., Токолов Ю. І. Сиропридатність молока та якість сиру в залежності від генотипу корів. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 55-57.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1)
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що чистопородні корови швіцької породи, а також різної кровності за швіцькою породою характеризуються високою якістю та доброю сиропридатністю молока, і виготовлені з нього сири віднесені до вищого ґатунку.
Установлено, что чистопородные коровы швицкой породы, а также различной кровности по швицкой породе характеризуются высоким качеством и хорошей сыропригодностью молока, а произведенные из него сыры отнесены к высшему сорту.
It has been established that pure-breeding cows of Shvitsky breed, as well as various clover, are characterized by high quality and good cheese-milk qualities, and cheeses made from it are classified as higher grade.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3756
Розташовується у зібраннях:№ 2 (1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15.pdf586.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.