Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3756
Назва: | Сиропридатність молока та якість сиру в залежності від генотипу корів |
Інші назви: | Сыропригодность молока и качество сыра в зависимости от генотипа коров Molecularity of milk and quality of arrow in dependence from crop genotypes |
Автори: | Ладика, Л. М. Машкін, М. І. Богомолов, О. В. Денисенко, С. А. Токолов, Ю. І. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Ладика Л. М., Машкін М. І., Богомолов О. В., Денисенко С. А., Токолов Ю. І. Сиропридатність молока та якість сиру в залежності від генотипу корів. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 55-57. |
Серія/номер: | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1) |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що чистопородні корови швіцької породи, а також різної кровності за швіцькою породою характеризуються високою якістю та доброю сиропридатністю молока, і виготовлені з нього сири віднесені до вищого ґатунку. Установлено, что чистопородные коровы швицкой породы, а также различной кровности по швицкой породе характеризуются высоким качеством и хорошей сыропригодностью молока, а произведенные из него сыры отнесены к высшему сорту. It has been established that pure-breeding cows of Shvitsky breed, as well as various clover, are characterized by high quality and good cheese-milk qualities, and cheeses made from it are classified as higher grade. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3756 |
Розташовується у зібраннях: | № 2 (1) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
15.pdf | 586.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.