Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3756
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛадика, Л. М.-
dc.contributor.authorМашкін, М. І.-
dc.contributor.authorБогомолов, О. В.-
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.contributor.authorТоколов, Ю. І.-
dc.date.accessioned2022-07-25T06:28:45Z-
dc.date.available2022-07-25T06:28:45Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЛадика Л. М., Машкін М. І., Богомолов О. В., Денисенко С. А., Токолов Ю. І. Сиропридатність молока та якість сиру в залежності від генотипу корів. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 55-57.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3756-
dc.description.abstractВстановлено, що чистопородні корови швіцької породи, а також різної кровності за швіцькою породою характеризуються високою якістю та доброю сиропридатністю молока, і виготовлені з нього сири віднесені до вищого ґатунку.uk_UA
dc.description.abstractУстановлено, что чистопородные коровы швицкой породы, а также различной кровности по швицкой породе характеризуются высоким качеством и хорошей сыропригодностью молока, а произведенные из него сыры отнесены к высшему сорту.uk_UA
dc.description.abstractIt has been established that pure-breeding cows of Shvitsky breed, as well as various clover, are characterized by high quality and good cheese-milk qualities, and cheeses made from it are classified as higher grade.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1)-
dc.titleСиропридатність молока та якість сиру в залежності від генотипу корівuk_UA
dc.title.alternativeСыропригодность молока и качество сыра в зависимости от генотипа коровuk_UA
dc.title.alternativeMolecularity of milk and quality of arrow in dependence from crop genotypesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 2 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf586.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.