Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37273
Title: Роль антикризового управління підприємством в умовах нестабільного економічного бізнес-середовища
Authors: Грінько, А. П.
Гринько, П. Л.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Грінько А. П., Гринько П. Л. Роль антикризового управління підприємством в умовах нестабільного економічного бізнес-середовища. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 107-108.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37273
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_107-108.pdf98.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.