Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37273
Title: | Роль антикризового управління підприємством в умовах нестабільного економічного бізнес-середовища |
Authors: | Грінько, А. П. Гринько, П. Л. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Грінько А. П., Гринько П. Л. Роль антикризового управління підприємством в умовах нестабільного економічного бізнес-середовища. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 107-108. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37273 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_107-108.pdf | 98.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.