Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37273
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГрінько, А. П.-
dc.contributor.authorГринько, П. Л.-
dc.date.accessioned2023-08-04T10:06:40Z-
dc.date.available2023-08-04T10:06:40Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГрінько А. П., Гринько П. Л. Роль антикризового управління підприємством в умовах нестабільного економічного бізнес-середовища. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 107-108.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37273-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРоль антикризового управління підприємством в умовах нестабільного економічного бізнес-середовищаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_107-108.pdf98.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.