Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3723
Назва: Вивчення основних показників якості паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного
Інші назви: Изучение основных показателей качества паст закусочных на основе творога нежирного
Study of the main indicators of quality of the paste snacks dased on low-fat curd
Автори: Гурський, П. В.
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Гурський П. В. Вивчення основних показників якості паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 22-27.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1)
Короткий огляд (реферат): У статті наведено результати досліджень основних органолептичних, мікробіологічних та токсикологічних показників нової продукції, надано характеристику показників якості і визначено інтегральний показник якості паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного.
В статье приведены результаты исследований основных органолептических, микробиологических и токсикологических показателей новой продукции, охарактеризованы показатели качества и определен интегральный показатель качества паст закусочных на основе творога нежирного.
The article presents the results of studies of the main organoleptic, microbiological and toxicological indicators of new products, the quality indexes are characterized and the integral index of the quality of paste snacks based on low-fat curd is determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3723
Розташовується у зібраннях:№ 2 (1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf926.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.