Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37169
Название: Фундаментальні проблеми збалансованого харчування та перспективи їх вирішення під час створення систем харчування
Авторы: Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. А.
Запаренко, Г. В.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Фундаментальні проблеми збалансованого харчування та перспективи їх вирішення під час створення систем харчування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 389-391.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37169
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_389-391.pdf121.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.