Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37154
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.contributor.author | Пак, А. О. | - |
dc.contributor.author | Жеребкін, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-03T08:05:06Z | - |
dc.date.available | 2023-08-03T08:05:06Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Погожих М. І., Пак А. О., Жеребкін М. В. Дослідження системної води клейковини пшениці ЕПР-методом. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 365-366. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37154 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження системної води клейковини пшениці ЕПР-методом | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_365-366.pdf | 147.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.