Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37129
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorЯкушенко, Є. М.-
dc.date.accessioned2023-08-03T05:54:33Z-
dc.date.available2023-08-03T05:54:33Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Якушенко Є. М. Застосування вторинних продуктів виноробства в харчовій промисловості. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 318-319.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37129-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування вторинних продуктів виноробства в харчовій промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_318-319.pdf114.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.