Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37128
Назва: Моделювання інфрачервоного жарення в апараті АРЖМ-0.07-1
Автори: Потапов, В. О.
Костенко, С. М.
Педорич, І. П.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Потапов В. О., Костенко С. М., Педорич І. П. Моделювання інфрачервоного жарення в апараті АРЖМ-0.07-1. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 316-317.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37128
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_316-317.pdf154.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.