Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3708
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрамаренко, Д. П.-
dc.contributor.authorГіренко, Н. І.-
dc.date.accessioned2022-07-22T10:14:31Z-
dc.date.available2022-07-22T10:14:31Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКрамаренко Д. П., Гіренко Н. І. Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 80-85.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3708-
dc.description.abstractСтаття присвячена дослідженню харчової цінності нового фаршу з водоростевою добавкою для формування раціону військовослужбовців. У статті наведені органолептичні і фізико-хімічні показники нового фаршевого напівфабрикату, зроблена порівняльна оцінка його харчової цінності з існуючими аналогами.uk_UA
dc.description.abstractСтатья посвящена исследованию пищевой ценности нового фарша с водорослевой добавкой для формирования рациона военнослужащих. В статье приведены органолептические и физико-химические показатели нового фаршевого полуфабриката, сделана сравнительная оценка его пищевой ценности с существующими аналогами.uk_UA
dc.description.abstractThe article is devoted to study the nutritional value of a new stuffing with algae additive for the formation of the soldiers diet. The article presents the organoleptic and physico-chemical parameters of the new stuffing mix, made a comparative assessment of its nutritional value with existing analogues.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)-
dc.titleДослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовцівuk_UA
dc.title.alternativeИсследование пищевой ценности фарша для формирования рациона военнослужащихuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the nutritional value of stuffing for the formation of the soldiers dietuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 1 (2)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf665.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.