Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3708
Назва: Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців
Інші назви: Исследование пищевой ценности фарша для формирования рациона военнослужащих
Study of the nutritional value of stuffing for the formation of the soldiers diet
Автори: Крамаренко, Д. П.
Гіренко, Н. І.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Крамаренко Д. П., Гіренко Н. І. Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 80-85.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню харчової цінності нового фаршу з водоростевою добавкою для формування раціону військовослужбовців. У статті наведені органолептичні і фізико-хімічні показники нового фаршевого напівфабрикату, зроблена порівняльна оцінка його харчової цінності з існуючими аналогами.
Статья посвящена исследованию пищевой ценности нового фарша с водорослевой добавкой для формирования рациона военнослужащих. В статье приведены органолептические и физико-химические показатели нового фаршевого полуфабриката, сделана сравнительная оценка его пищевой ценности с существующими аналогами.
The article is devoted to study the nutritional value of a new stuffing with algae additive for the formation of the soldiers diet. The article presents the organoleptic and physico-chemical parameters of the new stuffing mix, made a comparative assessment of its nutritional value with existing analogues.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3708
Розташовується у зібраннях:№ 1 (2)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19.pdf665.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.