Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3707
Назва: Визначення крупності зернової та олійної сировини після її подрібнення
Інші назви: Определение крупности зернового и масличного сырья послее их измельчения
Definition the particle size grain oilseeds after grinding
Автори: Шаповаленко, О.
Євтушенко, О.
Кожевнікова, М.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Шаповаленко О., Євтушенко О., Кожевнікова М. Визначення крупності зернової та олійної сировини після її подрібнення. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 76-79.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)
Короткий огляд (реферат): В статті наведені результати експериментальних досліджень процесу подрібнення зернової та олійної сировини, а також їх сумішей у різних співвідношеннях. Отримані результати, дали змогу розрахувати модуль крупності продуктів подрібнення, встановити вид помелу. Також в статті наведено результати подрібнення соняшнику та кукурудзи при зміні їх вологості.
В статье приведены результаты экспериментальных исследований процесса измельчения зернового и масличного сырья, а также их смесей в различных соотношениях. Полученные результаты, дали возможность рассчитать модуль крупности продуктов измельчения, установить вид помола. Также в статье приведены результаты измельчения подсолнечника и кукурузы при изменении их влажности.
The article presents the results of experimental studies of the process of grinding grain and oilseeds, as well as mixtures in different proportions. The results helped to calculate the size of the products grinding module, set the type of comminution. Also in the article results crushing sunflower and corn at change of humidity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3707
Розташовується у зібраннях:№ 1 (2)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf638.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.