Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37068
Название: Визначення комплексного показника якості риби океанічного промислу за умови соління з використанням ультразвуку
Авторы: Постнов, Г. М.
Яковлєв, О. В.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Постнов Г. М., Яковлєв О. В. Визначення комплексного показника якості риби океанічного промислу за умови соління з використанням ультразвуку. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 310-311.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37068
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_310-311.pdf128.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.