Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37067
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorКоренець, Ю. М.-
dc.date.accessioned2023-08-02T08:26:32Z-
dc.date.available2023-08-02T08:26:32Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Червоний В. М., Коренець Ю. М. Перспективи застосування ультразвуку в м’ясопереробній промисловості. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 308-310.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37067-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи застосування ультразвуку в м’ясопереробній промисловостіuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_308-310.pdf122.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.