Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37063
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПоздняков, В. М.-
dc.contributor.authorЕрмаков, А. И.-
dc.date.accessioned2023-08-02T08:21:50Z-
dc.date.available2023-08-02T08:21:50Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПоздняков В. М., Ермаков А. И. Процесс обжарки карамельного солода. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 304-306.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37063-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПроцесс обжарки карамельного солодаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_304-306.pdf123.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.