Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3705
Название: | Визначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінності |
Другие названия: | Определение рационального состава смесей для производства круп повішеной пищевой ценности Rational mixture composition for grits with high nutritional value production |
Авторы: | Дугіна, К. В. Шаніна, О. М. |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Дугіна К. В., Шаніна О. М. Визначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінності. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 71-75. |
Серия/номер: | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2) |
Краткий осмотр (реферат): | В статті розглянуто вплив різних видів зернової сировини на коефіцієнт утилітарності білка, індекс якості та глікемічний індекс продукту. Встановлено підвищення коефіцієнту утилітарності білка на 40…50%, індексу якості – у 2…4 рази та зниження глікемічного індексу. В статье исследовано влияние разных видов зернового сырья на коефициент утилитарности белка, индекс качества и гликемический индекс. Установлено увеличение коефициента утилитарности белка на 40…50%, индекса качества – в 2…4 раза и снижение гликимического индекса Influence of different gain flours on utility coefficient, protein quality index and glicemic index is considered in the article. Increase of utility coefficient by 40…50%, rise of protein quality index in 2…4 times and decrease of glicemic index are determined. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3705 |
Располагается в коллекциях: | № 1 (2) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
17.pdf | 737.37 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.