Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3705
Название: Визначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінності
Другие названия: Определение рационального состава смесей для производства круп повішеной пищевой ценности
Rational mixture composition for grits with high nutritional value production
Авторы: Дугіна, К. В.
Шаніна, О. М.
Дата публикации: 2016
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Дугіна К. В., Шаніна О. М. Визначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінності. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 71-75.
Серия/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто вплив різних видів зернової сировини на коефіцієнт утилітарності білка, індекс якості та глікемічний індекс продукту. Встановлено підвищення коефіцієнту утилітарності білка на 40…50%, індексу якості – у 2…4 рази та зниження глікемічного індексу.
В статье исследовано влияние разных видов зернового сырья на коефициент утилитарности белка, индекс качества и гликемический индекс. Установлено увеличение коефициента утилитарности белка на 40…50%, индекса качества – в 2…4 раза и снижение гликимического индекса
Influence of different gain flours on utility coefficient, protein quality index and glicemic index is considered in the article. Increase of utility coefficient by 40…50%, rise of protein quality index in 2…4 times and decrease of glicemic index are determined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3705
Располагается в коллекциях:№ 1 (2)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
17.pdf737.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.