Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3705
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДугіна, К. В.-
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.date.accessioned2022-07-22T10:07:20Z-
dc.date.available2022-07-22T10:07:20Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДугіна К. В., Шаніна О. М. Визначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінності. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 71-75.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3705-
dc.description.abstractВ статті розглянуто вплив різних видів зернової сировини на коефіцієнт утилітарності білка, індекс якості та глікемічний індекс продукту. Встановлено підвищення коефіцієнту утилітарності білка на 40…50%, індексу якості – у 2…4 рази та зниження глікемічного індексу.uk_UA
dc.description.abstractВ статье исследовано влияние разных видов зернового сырья на коефициент утилитарности белка, индекс качества и гликемический индекс. Установлено увеличение коефициента утилитарности белка на 40…50%, индекса качества – в 2…4 раза и снижение гликимического индексаuk_UA
dc.description.abstractInfluence of different gain flours on utility coefficient, protein quality index and glicemic index is considered in the article. Increase of utility coefficient by 40…50%, rise of protein quality index in 2…4 times and decrease of glicemic index are determined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)-
dc.titleВизначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінностіuk_UA
dc.title.alternativeОпределение рационального состава смесей для производства круп повішеной пищевой ценностиuk_UA
dc.title.alternativeRational mixture composition for grits with high nutritional value productionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 1 (2)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf737.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.