Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37056
Назва: Зміна хлібопекарських властивостей борошна під час дозрівання за умови додаткової підготовки сировини інноваційними методами
Автори: Миколенко, С. Ю.
Гезь, Я. В.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Миколенко С. Ю., Гезь Я. В. Зміна хлібопекарських властивостей борошна під час дозрівання за умови додаткової підготовки сировини інноваційними методами. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 295-296.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37056
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_295-296.pdf121.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.