Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37048
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДоломакін, Ю. Ю.-
dc.contributor.authorБабанов, І. Г.-
dc.contributor.authorЖитнецький, І. В.-
dc.date.accessioned2023-08-02T07:40:58Z-
dc.date.available2023-08-02T07:40:58Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДоломакін Ю. Ю., Бабанов І. Г., Житнецький І. В. Реологічні моделі харчових суспензій. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 278-280.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37048-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРеологічні моделі харчових суспензійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_278-280.pdf175.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.