Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37037
Назва: Перспективні напрями розробки апаратурного оформлення процесів переробки субпродуктів іі категорії
Автори: Горєлко, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Дуб, В. В.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Горєлко Д. В. Дмитревський Д. В., Дуб В. В. Перспективні напрями розробки апаратурного оформлення процесів переробки субпродуктів іі категорії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 265-266.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37037
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_265-266.pdf115.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.