Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37032
Title: Концентрированные полуфабрикаты соусов-паст для предприятий общественного питания
Authors: Атаханов, Ш.
Акрамбоев, А.
Хожиев, Р.
Дадамирзаев, М.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Атаханов Ш., Акрамбоев А., Хожиев Р., Дадамирзаев М. Концентрированные полуфабрикаты соусов-паст для предприятий общественного питания. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 257-258.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37032
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_257-258.pdf121.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.