Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37032
Title: | Концентрированные полуфабрикаты соусов-паст для предприятий общественного питания |
Authors: | Атаханов, Ш. Акрамбоев, А. Хожиев, Р. Дадамирзаев, М. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Атаханов Ш., Акрамбоев А., Хожиев Р., Дадамирзаев М. Концентрированные полуфабрикаты соусов-паст для предприятий общественного питания. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 257-258. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37032 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_257-258.pdf | 121.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.