Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37024
Название: Вміст радіонуклідів у крупі з гречки різних сортів, поширених в Україні
Авторы: Дубініна, А. А.
Попова, Т. М.
Ленерт, С .О.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дубініна А. А., Попова Т. М., Ленерт С .О. Вміст радіонуклідів у крупі з гречки різних сортів, поширених в Україні. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 241-242.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37024
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_241-242.pdf112.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.