Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36959
Назва: Вплив температурного фактора на рухливість молекул води в зефірній та бісквітній масах з еламіном
Автори: Дейниченко, Г. В.
Дюкарева, Г. І.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Дюкарева Г. І. Вплив температурного фактора на рухливість молекул води в зефірній та бісквітній масах з еламіном. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 213-214.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36959
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_213-214.pdf105.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.