Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3694
Назва: Повышение качества измельчения зернопродуктов путем применения новых материалов при изготовлении рабочих органов вальцевых станков
Інші назви: Підвищення якості подрібнення зернопродуктов шляхом застосування нових матеріалів при виготовленні робочих органів вальцовых верстатів
Upgrading of growing of зернопродуктов is by application of new materials at making of working organs of roller of machine-tools
Автори: Скобло, Т. С.
Богомолов, А. В.
Иващенко, С. Г.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Скобло Т. С., Богомолов A. В., Иващенко С. Г. Повышение качества измельчения зернопродуктов путем применения новых материалов при изготовлении рабочих органов вальцевых станков. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 42-44.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)
Короткий огляд (реферат): В статье приведен химический состав материала мукомольных вальцов, технологические операции производства вальцов и результаты их испытаний
У статті приведений хімічний склад матеріалу борошномельних вальців, технологічні операції виробництва вальців і результати їх випробувань
To the article chemical composition of material of flour-miller rollers, technological operations of production of rollers and results of their tests, is driven
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3694
Розташовується у зібраннях:№ 1 (2)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10.pdf601.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.